İzolasyon uyumlu tesisat süzgeçleri

Banyo, mutfak, balkon, teras ve ıslak olan diğer tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen izolasyon uyumlu tesisat süzgeçleri çeşitli fonksiyonlarda olup amacına uygun kullanıldığı takdirde uzun süre sizi ve sağlığınızı koruyabilmektedir.

İzolasyon uyumlu tesisat süzgeçleri neden önemlidir?

Yapılarınızda daha inşaat aşamasından itibaren oluşturan su yalıtım sistemleri ne kadar güçlü olursa olsun bütünün diğer bir parçası olan izolasyon uyumlu tesisat süzgeçleri olmadan düzgün şekilde çalışmayacaktır. Bu durum da bina ya da yapı içerisinde su kaçak alanlarının oluşmasındaki en büyük sebeplerden bir tanesidir. Ayrıca kendine yeni bir yol hazırlayan bu atık sular binanızın ve dolayısıyla sevdikleriniz ile birlikte sizin de güvenliğinizi tehlikeye atacaktır. Burada bahsettiğimiz durum ise tam anlamıyla gerçek bir korozyon ve bu korozyonun kötü etkileri ile yakından ilgilidir. Hatta biraz daha ileri giderek korozyon derecesi yüksek olan binaların deprem gibi doğal afetler sırasında en dayanıksız yapı grubuna girdiklerini de söylemek mümkündür ve şöyle düşünün bunun sebebi sadece 100 x 100 ebatlarında normalde önemsemediğimiz sıradan bir süzgeç…

Biraz daha eski zamanlar ile bugünleri kıyasladığımızda satıcı olan bizler bile bu tip ürünlere karşı hassasiyet gösterilmediği üzülerek söyleyebiliyoruz. Bundan dolayı da inşaatlar sırasında kullanılan birçok süzgeç ya muadili olan bir ürünle yer değiştiriyor ya da fazla masraftan kaçınan müteahhit kaliteli bir malzeme yerine ücretinden kısabileceği bir ürünü tercih edebiliyordu. Bu da uzun yıllar sonrası binada yaşayanlara ciddi sıkıntılar çıkarabiliyor hatta hayatlarını oldukça olumsuz şekilde etkileyebiliyordu.

O halde bu normal şartlar altında üzerinde durmadığımız malzeme hakkında çok daha dikkatli davranmalı ve herkesin güvenliği açısından mutlaka kalitesinden emin olmalıyız.

Karakoydrenaj.com olarak bizler…

Amacına ve kullanılış şekline uygun olarak diğer birçok ürün grubumuz gibi izolasyon uyumlu tesisat süzgeçleri satışı da yapıyor ve işleminiz sırasında size yardımcı olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya özen gösteriyoruz. O yüzden bizler vasıtasıyla bir süzgeç ya da başka bir malzeme almak istediğinizde size çok yönlü bir iş birliği önerebiliyoruz.

 

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir